Київська міліція спростовує інформацію, опубліковану в ЗМІ, про те, що на масиві «Троєщина» з'явився серійний маніяк, на рахунку якого чотири жертви.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Києві, слідчим відділом Деснянського РУ міліції ведеться кримінальне провадження за фактом вбивства жінки, яке сталося третього лютого на вул. Маяковського. За попередньою інформацією, ця трагічна подія стала результатом конфлікту на ґрунті вживання алкоголю.

У рамках кримінального провадження правоохоронці проводять комплекс слідчо-оперативних дій для встановлення всіх обставин вбивства і осіб, причетних до нього, запевнили в міліції.

«Наразі правоохоронці встановлюють можливих свідків злочину, відпрацьовуючи магазини й опитуючи мешканців житлових будинків на території району», - сказано в повідомленні.

«Столична міліція наголошує, що про серійність вбивств жінок говорити не можна, дане вбивство не є «справою рук серійного маніяка», як інформують деякі засоби масової інформації», - підкреслили в міліції.

Раніше газета «Сьогодні», посилаючись на дзвінки мешканців Деснянського району, написала про те, що на Троєщині орудує маніяк, який нібито ґвалтує і вбиває жінок, причому підстерігає їх біля супермаркетів і ринку. Нібито на його рахунку вже чотири жертви.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

673