У Мукачевому Закарпатської області при отриманні хабара затримано директора одного з навчальних закладів міста, повідомляє прес-служба МВС.

«Із заявою в міліцію звернувся приватний підприємець. Чоловік не знав, куди поселити бригаду будівельників, трохи поміркувавши, він вирішив звернутися до керівництва одного з навчальних закладів Мукачева, на балансі якого знаходиться гуртожиток. Директор цього навчального закладу не мав нічого проти, однак зажадав за сприяння у поселенні винагороду в розмірі 4200 гривень», - наголошується в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, підприємець не хотів розлучатися з такою сумою і сприяти хабарництву, і звернувся за допомогою до правоохоронців.

За даним фактом були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара в особливо великому розмірі»).

«На зустріч для вирішення «шкурного» питання окрім підприємця і чиновника прийшли працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами. Директора затримали в його службовому кабінеті при отриманні хабара. Гроші були вилучені із скриньки робочого столу. Фігуранта справи взято під варту, обставини справи з'ясовує слідство», - підкреслили у відомстві.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277