Форвард каталонської «Барселони» Ліонель Мессі підписав контракт з клубом до 30 червня 2018 року.

На той момент футболістові буде вже 31 рік. Під час укладання контракту, крім самого футболіста, були присутні президент клубу Сандро Россель, віце-президент Хосеп Марія Бартомеу і директор Андоні Субісаррета.


Попередній контракт Мессі був розрахований до 2016 року. «Я дуже щасливий у «Барселоні». Це фантастичний день... Не знаю, яким я буду в 31 рік. Але я хочу продовжувати грати у футбол за «Барсу». Я говорив раніше, що в Європі хотів би закінчити свою кар'єру в «Барсі». Однак я не виключаю можливість закінчення моєї ігрової кар'єри в Аргентині», - підкреслив Мессі під час церемонії, повідомляє «ТСН».
 

Умови контракту не розголошуються. Але за неофіційною інформацією, зарплата Мессі складе 12 мільйонів євро за сезон. Крім того, він буде отримувати по мільйону євро за кожен «Золотий м'яч».

Нагадаємо, що Мессі прийшов у клуб в віці 13 років і вже через три роки дебютував за «синьо-гранатових». Разом з командою він виграв дев'ятнадцять турнірів. Крім того, Мессі чотири рази ставав кращим гравцем світу за версією ФІФА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

879