Пасивна позиція правоохоронців призвела до скоєння кримінальних злочинів сьогодні у приміщенні Київської міської державної адміністрації. Про це ForUm'у повідомили у відділі по зв'язках із засобами масової інформації прокуратури Києва.
 
Згідно з повідомленням, наглядове відомство внесло подання керівнику столичної міліції з вимогою невідкладно вжити належних заходів для забезпечення охорони громадського порядку під час проведення сесії Київради.
 


За даними Шевченківського райуправління міліції, вже розпочато розслідування щодо сьогоднішніх подій під час проведення сесії. Відомості про правопорушення внесені в ЄРДР.
У поданні прокуратура вимагає забезпечити громадський порядок і не допустити можливих конфліктних ситуацій у подальшому.

Як повідомляв ForUm, пленарне засідання XI сесії Київради VI скликання, під час якого планувалося розглянути питання про бюджет міста Києва на 2013 рік та Програму соціально-економічного розвитку, не відбулося.

Засідання зірвали агресивно налаштовані організатори та учасники мітингу під адміністративною будівлею Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації. Демонстранти заблокували входи в будівлю і депутатський зал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182