Уряд України розпочав переговори стосовно приєднання до Угоди про державні закупівлі, що забезпечить доступ вітчизняних виробників до ринку державних закупівель країн-членів СОТ. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив у ході засідання Кабінету Міністрів.

«Ми почали переговори про поліпшення умов приєднання до секторальних угод, щоб збільшити рівень захисту нашого внутрішнього ринку. І хоча це викликає критику з боку імпортерів, шквал замовних публікацій, ми вважаємо розставлені пріоритети правильними - робочі місця в Україні важливіші», - заявив Азаров.

Прем'єр також зазначив, що уряд напрацьовує нові механізми підтримки малого бізнесу, налаштованого на інвестиції у створення робочих місць, а також вважає важливим реалізацію закону «Про державно-приватне партнерство». «Це відкриває для приватних підприємців доступ до традиційно прибуткових проектів і галузей економіки, які досі були винятково під монопольним контролем держави», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220