Олег Блохін не згоден з думкою частини вболівальників, які вважають, що він зрадив інтереси національної збірної України заради повернення у київське «Динамо». Про це новий тренер столичної команди заявив сьогодні на прес-конференції.

«Сьогодні вранці зайшов почитати Інтернет. У пресі мене називають зрадником, але це не так. Я нікого не зраджую, я працюю у команді, де сім футболістів збірної України, і я буду їх готувати. Я нікого не зраджував», - сказав Блохін, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Блохін також зізнався, що завжди мріяв тренувати клуб, у якому відіграв 19 сезонів.

«Я корінний киянин, все життя грав тут. Трохи ображався, що багато динамівців пройшли через тренерську лаву клубу, а я ніяк не міг спробувати. Але, напевно, так було завгодно зіркам, щоб я лише зараз прийшов. Якби мені запропонували тренувати «Реал» і «Динамо», я би вибрав «Динамо», я тут виріс. Коли я прийшов у ФФУ, я відразу сказав, що така пропозиція надходить один раз у житті. І мене зрозуміли у Федерації», - зазначив він.

Нагадаємо, вчора Блохін підписав чотирирічний контракт з «Динамо». На посту головного тренера він замінив Юрія Сьоміна, звільненого у понеділок за незадовільні результати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

290