Россільгоспнагляд з 4 жовтня запроваджує тимчасові обмеження на ввезення продовольчих товарів низки українських підприємств.

Як йдеться у повідомленні відомства, обмеження запроваджені за підсумками перевірки, проведеної у липні поточного року фахівцями Россільгоспнагляду, ветеринарних служб Білорусі, Казахстану і України.

Обмеження на ввезення товарів до РФ торкнуться ТОВ «Моліс», ТДВ «Глобинський маслозавод» (займаються виробництвом сирів, сухого молока і масла вершкового), ПАТ «Бель Шостка Україна» (виробництво сирів), ДП «М'ясокомбінат Зоря», ТОВ «Компанія «Зевс ЛТД» (виробництво яловичини і свинини), ТОВ «Данон Дніпро», ЗАТ «Лакталіс Миколаїв» (виробництво молочної продукції), ПАТ «АПК-ІНВЕСТ» (забій свиней, оброблення, зберігання, виробництво готової м'ясної продукції).

Стосовно продукції трьох підприємств України, що займаються виробництвом рибних консервів - ТОВ «Істок», ВО «Одеський консервний завод» і ТОВ «Інтерфлот» - введений режим посиленого лабораторного контролю протягом трьох місяців з хіміко-токсикологічними показниками.

За підсумками перевірки до реєстру підприємств третіх країн включені ТОВ «Морська перлина» (виробництво рибних консервів) і ТОВ «Птахокомплекс» Дніпровський» (забій та переробка птиці). ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» вилучено із реєстру організацій та осіб, які здійснюють виробництво, переробку та зберігання підконтрольних товарів, що ввозяться на територію Митного союзу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216