Реконструкція та благоустрій парку «Володимирська гірка» буде завершена до Дня Києва. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство «Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт».

«Працівники підприємства до 25 травня повністю завершать зміцнення схилу, на якому розміщений пам'ятник Володимиру Великому. Тепер там уже влаштована підпірна стіна - встановлено понад 70 паль довжиною 12 метрів кожна, зроблено бетонування», - йдеться у повідомленні.

Також фахівці встановлять реконструйовану альтанку на нижній алеї, здійснять гранітне мощення біля монумента Володимира загальною площею 1200 кв. м , оновлять освітлення (будуть встановлені 8 опор).

Крім того, на місці демонтованого старого огородження на схилі заплановано трохи пізніше встановити нове сучасне огородження, виробництво якого спеціально замовлялося для «Володимирської гірки».

«Завдяки проведеним комплексним роботам щодо зміцнення схилу, реконструкції та благоустрою території поблизу наслідки зсуву будуть повністю ліквідовані », - запевняють у КМДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228