Український нападник сербського походження Марко Девіч, який увійшов у попередню заявку із 26 футболістів збірної України на Євро-2012, вважає, що серби будуть підтримувати «жовто-синю» команду на чемпіонаті Європи. Про це він заявив в інтерв'ю Інформаційному центру «Україна-2012».

«Коли я приїхав із Сербії, ставив перед собою головне завдання - закріпитися у чемпіонаті України і забезпечувати свою сім'ю. А все повернулося таким чином, що отримав можливість виступати на Євро - про це навіть у думках не було. Тому доля все правильно вирішила. Тепер я впевнений, що більша частина сербів буде вболівати за Україну, тримати за нас кулаки», - сказав він.

 

Також футболіст зазначив, що всі суперники України по групі D Євро-2012 є сильними командами. «Дехто головними фаворитами називає Францію і Англію, але я не схильний недооцінювати збірну Швеції, яка має також високий рейтинг. Про якість гри України багато чого покаже перший матч зі шведами. Якщо він складеться вдало для нас - далі буде легше вибиватися із групи. Якщо, не дай Боже, програємо - пробиватися буде важче. Ми всі прекрасно розуміємо, що є три відповідальні групові ігри і викластися треба максимально», - вважає він.

28-річний Девіч отримав українське громадянство влітку 2008 року. Дебютував у збірній України у листопаді 2008 року. Зіграв за команду 18 матчів, забив два голи, один із яких став переможним у товариському матчі з Австрією у листопаді 2011 року у Львові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

309