Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 5 по 12 березня.

«Я думаю, що такі люди - гідні спадкоємці малоросіянства. Проти таких землячків і виступав Шевченко, і боровся з ними», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко прокоментувала поїздку Президента Віктора Януковича до Канева.

«Опозиція – зоряний час, Юліє Володимирівно. Це час, коли нарешті у Вас залишаться бійці, а не ті, хто прийшов за юшкою. Це час, коли переконання не вимірюються грошовими знаками», - лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко прокоментував перехід лідера БЮТ Юлії Тимошенко в опозицію.

«Шевченко – унікальне планетарне художнє явище, аналогів якому немає у світовій літературі», - Президент України Віктор Янукович про роль українського поета Тараса Шевченка.

«Я вірю, що у них вийде зрушити цей віз з місця. А хто далі його тягнутиме - покаже час», - заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман упевнена, що новий Кабмін справиться з викликами.

«В країну повертається азаровщина... А ми дуже добре пам'ятаємо, з чим це було зв'язано - з мегакорупцією», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко про призначення прем'єр-міністром Миколи Азарова.

«Я спостерігав за реакцією залу: більшість не користувалася олівцями і неначе прийшла на прогулянку. Я б вам цього не радив», - Президент України Віктор Янукович зробив зауваження учасникам наради, які не конспектували його виступ.

«Кириленко – кандидат філософських наук, і він повинен знати, як ведеться толерантна і зважена дискусія, як діяти не методом чорноротого зубоскальства, а нормально і зважено», - нардеп із ПР Ярослав Сухий про ініціативу нунсівця В’ячеслава Кириленка звільнити міністра освіти Дмитра Табачника.

«Є іуди, які завжди бігтимуть за грошима, за посадами… І дуже добре, що ПР зараз виступає санітаром політичного лісу і виявляє всіх тих особин, які довго у політиці не протримаються», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко про продажність депутатів.

«Ми у будь-якому питанні починаємо, даруйте, соплі жувати і обговорювати місяцями, а вони взяли і за два дні все поміняли», - бютівець Олег Ляшко щодо призначення Кабміну.

«Ми всі – у боргу перед Вами, дорогі жінки. Держава винна Вам. Але ми виправимо це становище», - Президент Віктор Янукович привітав жінок з 8 Березня.

«Буду я там чи не буду – хай вони точно знають, що мій дух там буде присутній постійно, і він ніколи не дасть їм робити те, що вони запланували робити з Україною», - лідер БЮТ Юлія Тимошенко буде присутня у парламенті, незважаючи на відсутність у неї депутатського мандата.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3741