Київський адміністративний суд відмовив у запровадженні запобіжного заходу щодо припинення дії оголошення головою ВРУ Володимиром Литвином неіснуючої коаліції трьох. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, в інтерв'ю парламентським журналістам повідомив член фракції НУ-НС, ініціатор судового розгляду Роман Зварич

За його словами, він подаватиме апеляцію на таке рішення Адмінсуду. «Я тільки сьогодні про це дізнався. І як тільки отримаю рішення суду письмово, ми апелюватимемо у Вищий адмінсуд», - сказав Зварич.

Він також повідомив, що депутати продовжують збирати підписи під поданням до КСУ з приводу змін до регламенту. «Зібрано 57 чи 58 підписів під конституційним поданням. Підписи у відділі кадрів вже перевірені..., і сьогодні, приблизно о 2 -3 годині, ми зареєструємо його у КСУ», - зазначив Зварич.

Як повідомляв ForUm, 2 березня голова Верховної Ради України Володимир Литвин з парламентської трибуни оголосив про припинення діяльності коаліції Блоку Литвина, НУ-НС і Блоку Юлії Тимошенко.

Фракція НУ-НС має намір оскаржити у суді дії голови ВРУ Володимира Литвина стосовно оголошення про неіснування коаліції. Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентові ForUm’у заявив народний депутат, член фракції НУ-НС Микола Катеринчук.

Того ж дня народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Роман Зварич заявив, що звернеться до Адміністративного суду з позовом щодо незаконності оголошення головою ВР Володимиром Литвином заяви про припинення діяльності коаліції.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

422