Новопризначений міністр оборони Михайло Єжель заявляє, що у найближчі п'ять років у Збройних Силах України формою одягу буде комбінезон.

«На найближчі 5 років у Збройних Силах України формою одягу буде комбінезон. Ми робитимемо все можливе, щоб підняти Збройні Сили до гідного рівня», - заявив Єжель під час представлення його Президентом України Віктором Януковичем керівному складу Міністерства оборони і Генерального штабу Збройних Сил України.

Новообраний міністр оборони подякував Президенту за надану йому довіру.

«Я особисто, члени колегії Міністерства оборони України, весь особовий склад Збройних Сил України усвідомлюємо, які сьогодні складні і важливі завдання стоять перед нами», - підкреслив Єжель, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Крім того, він повідомив, що ті завдання, які сьогодні були визначені і поставлені Президентом України, будуть виконані.

Михайло Єжель народився у 1952 році у с. Слобода-Ялтушковська Барського району Вінницької області. З жовтня 1996 року до квітня 2003 року був командувачем Військово-морських сил України. З 4 лютого 2008 року працював головним інспектором Міністерства оборони. Військове звання - адмірал запасу.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 11 березня, у Верховній Раді була створена коаліція під назвою «Стабільність і реформи», до якої ввійшли 235 народних депутатів.

Також парламент призначив прем’єр-міністром Миколу Азарова.За таке рішення проголосували 242 народних депутати.

Крім того, парламент затвердив склад Кабінету міністрів. За ухвалення відповідного рішення проголосували 240 народних депутатів із 353 зареєстрованих у сесійному залі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

797