Уряду України необхідно зосередитися на економіці. Таку думку висловив член комітету Держдуми з міжнародних справ Руслан Кондратов, коментуючи обрання нового Кабінету Міністрів України.

Зокрема, Кондратов зазначив: «Новому уряду України на чолі з Миколою Азаровим необхідно, у першу чергу, зосередитися на економічних питаннях і на якийсь час забути про політичні дискусії і склоки».

За словами російського політика, з поліпшенням економічної ситуації в Україні повинно вирішитися питання і з політичною кризою.

Що стосується відносин між Україною і Росією, то, зауважив Кондратов, з обранням Віктора Януковича на пост Президента вони мають значно поліпшитися. «У ще своїх передвиборчих виступах новий Президент України пообіцяв переглянути ключову позицію наших відносин - імпорт і трансфер природного газу, що надходить з територій Росії. У будь-якому разі Януковичу доведеться багато змінити у зовнішній політиці країни, щоб відновити колишню довіру і народну єдність між нашими державами», - підсумував політик, повідомляє «ЛІГА».

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 11 березня, у Верховній Раді була створена коаліція під назвою «Стабільність і реформи», до якої ввійшли 235 народних депутатів.

Також парламент призначив прем’єр-міністром Миколу Азарова.За таке рішення проголосували 242 народних депутати.

Крім того, парламент затвердив склад Кабінету міністрів. За ухвалення відповідного рішення проголосували 240 народних депутатів із 353 зареєстрованих у сесійному залі.

Крім того, парламент затвердив склад Кабінету міністрів. За ухвалення відповідного рішення проголосували 240 народних депутатів із 353 зареєстрованих у сесійному залі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

392