Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 12 по 18 березня.

«Я думаю, що таємниця в тому, що Президенту якась бабуня з косою нашептала на вухо, а, як відомо, у нашого Президента, сім п'ятниць на тиждень і 31 середа», - народний депутат Іван Бокий про зірвані домовленості по Огризку

«Він, насамперед, має вивчити російську мову. Коли до нього звертаються російською, він уперто відповідає українською... Всі депутати - дипломати в деякій мірі і, коли його запитають, він гне свою лінію», - народний депутат Василь Кисельов про Володимира Огризка.

«На дискотеці ми з хлопцями гребінці у дівчат з волосся витягували. З них такі класні ракети виходили», - народний депутат, член Партії регіонів Віктор Тихонов про свою молодість.

«Ми консультувалися не з Кремлем, а з адміністрацією Папуа-Нової Гвінеї. Адміністрація Папуа-Нової Гвінеї нам не дозволила цього робити, а ми, розумієте, дуже залежимо від Папуа-Нової Гвінеї», - народний депутат України з фракції СПУ Іван Бокий прокоментував заяви про те, що кандидатура Огризка не пройшла через тиск Кремля.

«Коли країни, в яких розміщують ПРО, ще відповіді не дали, Україна поспішає поперед батька в пекло дати відповідь. Це інтрижка, яка говорить не на користь стабільного політичного курсу», - Президент України Віктор Ющенко піддав критиці заяви віце-прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо розміщення на території Чехії та Польщі елементів американської ПРО.

«Домовленості були розірвані з вини Президента і після консультацій з однією пані з косою на коні», - народний депутат України, член фракції «Регіони України» Ярослав Сухий вважає, що сьогоднішнє неголосування по кандидатурі Володимира Огризка відбулося через лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

«Працюйте на робочому місці, в сесійному залі. Без гормональної істерики і голлівудських сцен жахів. Давайте визначатися... Оскільки для виконання вашого дивного ультиматуму зусиль парламенту недостатньо. Потрібен барон Мюнхгаузен», - координатор антикризової коаліції, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова звернулася до опозиції.

«Ви подивіться на них! Вони ходять нервові, засмикані. Вони розуміють, що виявилися заручниками абсолютно дурної ситуації, особливо коли було сказано, що треба стояти до кінця. Все ж таки розуміють, що кінець може бути дуже безславний, - народний депутат України, член фракції «Регіони України» Тарас Чорновіл про те, що вже сьогодні представники опозиційних партій зрозуміли свою помилку.

«На нові вибори молодята підуть окремо, підготувавши придане як відсотки голосів і від верху до низу поділивши владу. Але в 2004 році зовсім інший кавалер на Майдані признавався Тимошенко у вічній любові», - народний депутат України з фракції Регіони України Олександр Стоян про «шлюб» Віктора Балоги і Юлії Тимошенко.

«Підкреслюю, Президента намагаються використовувати. Це схоже на випадок, коли хвіст зі всієї сили махає собакою, а вона цього навіть не помічає…», - народний депутат України з фракції СПУ Євгенії Філіндаш про відносини опозиції і Президента

«Добре знаючи можливості деяких держорганів, шоу навколо Жовтяка триватиме... Питання не коштує виїденого яйця», Президент України Віктор Ющенко про рішення суду, щодо повернення Євгенія Жовтяка в крісло губернатора Київської області.

«Вони вже довели свою нездатність, свій авантюризм на високих державних посадах, а зараз шляхом обіцянки надхмарних замків, вони знову хочуть сісти народу на шию», - лідер фракції СПУ Іван Бокий закликає стати на захист Конституції Української держави від посягань екстремістських сил.

«Діти Кучми» - це термін, який використовувався ще до 2006 року і тому переводити його сьогодні на інші рейки не потрібно. Всі розуміють, що це таке, - спікер ВР Олександр Мороз закликав представників опозиції більш точно користуватися термінами, які давно існують в українській політиці.

«Які претензії до Цушка?! Які претензії до Медведька?! А ось не посадили Щербаня, Колесникова, так ні за що. Мені набридли помаранчеві соплі…», - народний депутат, член Партії регіонів Ярослав Сухий не розуміє, чого хоче опозиція від міністра внутрішніх справ Василя Цушка і генерального прокурора Олександра Медведька.

«У вас таке упереджене ставлення. У Верховній Раді, кому треба, в туалет сходити можна, ніхто їх не блокує, і будь ласка, не хвилюйтеся з цього приводу», - голова Верховної Ради Україна Олександр Мороз запевнив лідера БЮТ Юлію Тимошенко в надійності роботи парламентських туалетів.

«Баранку від бублика вам, а не Шарапова», - прем'єр-міністр Віктор Янукович прокоментував вірогідність відставки Цушка і Медведька.

«Не забудьте ім'я своє, навіщо ви прийшли до парламенту. І десятки шукають серед вас, шукають того, хто може продатися сьогодні за 33 ламані «срібні», - Президент України Віктор Ющенко закликав опозицію об'єднатися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

977