У зв'язку з різким погіршенням погодних умов у Миколаєві загинуло двоє чоловіків, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

«Одного з них громадяни внесли в кафе непритомним, іншого було знайдено на вулиці. Обидва померли», - повідомили в міліції.

Всього за минулу добу тільки про надання допомоги громадянам, які опинилися в снігових заметах на магістралях Миколаєва та області, на спецлінію «102» надійшло близько 200 повідомлень.

«Протягом усього часу співробітники батальйону патрульної служби міліції безперервно надавали допомогу громадянам і водіям, використовуючи для цього всі наявні сили та техніку», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в міліцію надійшло 16 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди на автошляхах Миколаєва, внаслідок яких постраждало двоє людей.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути обережними на дорозі і за можливості, максимально утриматися від поїздок на далекі відстані, особливо з дітьми.

Як повідомляв ForUm, через снігопади на автомобільних дорогах у шести областях України обмежено рух транспорту.

Державна служба з надзвичайних ситуацій звертається до мешканців Одеської, Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Харківської та Полтавської областей у зв'язку з погіршенням погодних умов без крайньої необхідності не виїжджати зі своїх населених пунктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

73