За фактом перекриття руху на вулиці Хрещатик учора ввечері, 1 грудня, правоохоронці проводять розслідування, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

«Вчора близько 20:00 група невідомих осіб у масках перекрила проїжджу частину вулиці Хрещатик у районі Майдану Незалежності, при цьому відмовилася аргументувати свої дії і не висувала ніяких вимог. Крім того, учасники акції відверто провокували правоохоронців. Можна констатувати, що відеоматеріали, відзняті за час акції, створять негарну, потворну картинку для телебачення інших держав», - йдеться в повідомленні.

Факт порушення законодавства зафіксований працівниками міліції. Зібрані матеріали за цими подіями внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Головне управління МВС України в місті Києві звертається до організаторів та учасників масових заходів з проханням проводити свої зібрання виключно в рамках правового поля, не порушувати громадський порядок і не створювати незручності для киян та гостей столиці.

«Столична міліція, в межах своєї компетенції та згідно з наданими повноваженнями, реагуватиме на будь-яке порушення вимог чинного законодавства, незалежно від (політичної. - Ред.) належності та поглядів осіб, які їх вчиняють», - підкреслили у міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

90