Новий тариф на проїзд у київському метрополітені не перевищить 4 грн, заявив перший заступник глави Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов.

Про це він сказав сьогодні на прес-брифінгу після ознайомлення з якістю мобільного зв'язку між станціями столичного метро «Політехнічний інститут» та «Вокзальна», передає «УНІАН».

«Думаю, що ціна проїзду в метро становитиме близько 4 грн, не більше. Але, звичайно, це має ще вирішуватися Київською міськдержадміністрацією і проходити громадські слухання», - сказав він.

«Ми не розглядаємо суму більшу, враховуючи нинішню економічну і фінансову ситуацію в країні. Питання найближчим часом буде винесено на громадське обговорення», - зазначив Ніконов.

За його словами, планується запровадити систему проїзних документів, за якими вартість проїзду буде нижчою. Так, нижня планка тарифу, можливо, дорівнюватиме собівартості проїзду - 3 грн 16 коп.

За словами першого заступника глави КМДА, нова вартість проїзду може бути запроваджена не раніше лютого.

Нагадаємо, КП «Київський метрополітен» прогнозує підвищення собівартості проїзду одного пасажира наступного року з 3,11 грн до 3,16 грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43