Тривають консультації щодо переформатування «Опозиційного блоку» в політичну силу. Про це Forum'у повідомив новообраний народний депутат від «Опозиційного блоку» Юрій Павленко.

Зокрема, коментуючи інформацію про те, що проводиться робота щодо переформатування «Опозиційного блоку» (ОБ) в нову політсилу, яка назватиметься «Відродження», Павленко сказав, що вся інформація, наявна на сьогодні з цього питання, розміщена на офіційному сайті ОБ. «Там є заява Сергія Льовочкіна. Це поки вся інформація», - сказав він.

«Це максимум, що є. Зараз йде робота. Тривають консультації», - підсумував він.

Нагадаємо, один із лідерів «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін повідомив: «Опозиційний блок буде переформатовано в нову політичну силу. Таке рішення може бути прийняте найближчим часом. Нова політична сила включатиме в своєму складі всіх, хто брав участь у виборах». Він додав, що нова політична сила буде готуватися до наступних виборів, як парламентських, так і місцевих, які відбудуться восени 2015 року. «Наше завдання - перемогти стовідсотково в базових регіонах і сформувати сильні фракції в інших регіонах України», - резюмував один із лідерів «Опозиційного блоку».

У той же час, журналіст Анатолій Шарій оприлюднив інформацію про те, що нова партія буде називатися «Відродження», а також опублікував політичну концепцію партії, в основі якої - «війна з Порошенком» і просування ідеї - «без опозиції немає єдиної України».

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42