Оперативники Дніпровського районного управління столичної міліції затримали 35-річну уродженку Житомирщини, яка організувала підпільний бордель, повідомили Forum'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«Панночка зняла двокімнатну квартиру. Потім розмістила в мережі Інтернет оголошення про набір на роботу дівчат з приємною зовнішністю. Чекати довго не довелося. Наступного дня вже дзвонили охочі «працевлаштуватися». Для початку зловмисниця вирішила взяти на «роботу» лише одну 22-річну дівчину», - сказано в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, вартість послуг становила від 250 гривень за годину, половину заробленого жриця кохання віддавала «роботодавцю».

Під час санкціонованого обшуку на квартирі правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони та контрацептиви.

«Слідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 302 Кримінального Кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років», - резюмують у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом