Служба внутрішнього аудиту Міністерства внутрішніх справ України при проведенні перевірки діяльності держпідприємства МВС «Вінниця-Інформ-Ресурси» виявила фінансові махінації, пов'язані з реалізацією затриманого автотранспорту. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі відомства.

Зокрема, транспортні засоби, які тривалий час зберігалися на майданчиках і власники яких не зверталися із заявами про їх повернення, на підставі рішень директора підприємства визнавалися як такі, що перейшли у власність держави. Тому цей транспорт реалізовувався через біржу за участю брокерської контори.

«Однак аудиторів вразила ціна, за якою проводилася така реалізація. Зазвичай вона не перевищувала 500 гривень. За такою схемою протягом 2013 та першого півріччя 2014 року реалізовано 553 транспортних засоби, в основному - мототранспорт», - йдеться в повідомленні.

Також аудитори виявили факти недоотримання коштів за зберігання транспортних засобів, завищення вартості ремонтів і навіть відсутність двох автомобілів, які мають бути розташовані на майданчиках підприємства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43