Президент Франції Франсуа Олланд впевнений, що турбулентність у світовій політиці триватиме недовго, при цьому він вважає, що світова спільнота має зробити все для врегулювання української кризи.

«Мені здається, ми ще недовго будемо страждати від турбулентності у світі», - заявив він на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. «Наш обов'язок, як ми говорили в Нормандії, - зробити все, щоб врегулювати існуючу кризу в Україні і в інших частинах світу», - сказав Олланд.

«Ми робимо великі зусилля в цьому напрямку і будемо продовжувати робити те, що ми робимо разом з канцлером Ангелою Меркель і президентом України», - сказав французький лідер.

«Франція готова брати в цьому активну участь, але за однієї умови: щоб ми досягли результату», - підкреслив Олланд, повідомляє «ТАСС».

Він нагадав, що 15 листопада на саміті «двадцятки» лідери обговорюють питання економічного зростання. За його словами, одна з причин уповільнення - міжнародна ситуація. «Росія і Франція несуть свою відповідальність, вони повинні брати участь у врегулюванні цих проблем», - сказав Олланд.

Як раніше повідомляв ForUm, в австралійському Брісбені 15 листопада розпочався дводенний саміт «Групи двадцяти», в якому беруть участь лідери країн, що входять в G20.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25