Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував повні тексти документів за реформу МВС, повідомили Forum'у в прес-службі відомства.

«Це перші офіційні документи, які визначають напрями реформування Міністерства внутрішніх справ, в тому числі базовий документ - Стратегія розвитку органів внутрішніх справ. А так само Концепція першочергових заходів щодо реформування МВС і перші практичні кроки, що випливають з цих документів», - заявив міністр.

Аваков зазначив, що опубліковані повні тексти документів щодо реформи з урахуванням усіх редакційних правок і зауважень, внесених у текст за підсумками обговорення на засіданні уряду.

Так, до Стратегії реформування органів внутрішніх справ додається пояснювальна записка до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Питання реформування органів внутрішніх справ України» та відповідне розпорядження Кабміну.

Також на сайті відомства опублікована концепція першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ.

Постанова Кабміну «Про позбавлення підрозділів державної автомобільної інспекції функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожного руху, надання патрульній службі міліції повноважень державної автомобільної інспекції з забезпечення безпеки дорожного руху та контролю за дотриманням правил дорожного руху в населених пунктах».

Постанова Кабміну «Про внесення змін до розділу 1 опису та зразків форменого одягу і знаків розрізнення осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, які мають спеціальні звання міліції».

Закон України «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо реформування органів внутрішніх справ)» (Проект).

«Тепер справа за малим - треба впроваджувати», - додав Аваков.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

82