Невідомий із застосуванням вогнепальної зброї завдав смертельне поранення 31-річному жителю Черкас, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління міліції.

4 листопада близько 23:00 до чергової частини Придніпровського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з мікрорайонів Черкас чутні постріли.

На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу. Інформація знайшла своє підтвердження. У вказаному місці працівники міліції виявили труп 31-річного місцевого жителя з численними вогнепальними пораненнями.

При огляді місця події експерти-криміналісти вилучили пістолет ПСМ калібру 5.45 мм, гільзи до пістолета ПСМ, гільзи калібру 5.45 мм до автомата Калашникова та інші речові докази.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Працівники міліції вживають всіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення і затримання зловмисників, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163