Менше доби знадобилося працівникам міліції, щоб затримати підозрюваних у вбивстві міліціонера у Львові 19 листопада.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області,були затримані троє чоловіків, які приїхали до Львова шукати роботу. Двом з них по 23 роки, третій - 21 рік. Всі вони перебувають у родинних стосунках. Правоохоронці затримали чоловіків в орендованій квартирі багатоповерхівки у Сихівському районі Львова.

«Встановлено, що 26-річний працівник міліції разом зі своїм 30-річним товаришем 19 листопада, близько опівночі, перебували в одному з кафе-барів на вулиці Сихівський. Неподалік від них, за сусіднім столиком, перебувала компанія чоловіків. Один з них голосно, виражався нецензурними словами. Працівник міліції представився їм і зробив зауваження, але зловмисник почав сперечатися з міліціонером. В результаті між ними виникла словесна перепалка, а пізніше - бійка», - зазначили в міліції.



Правоохоронці також встановили особу дівчини, яка була зі зловмисниками в момент вчинення ними кримінального злочину. Вона повідомила слідчим, що працівник міліції представився і попросив, щоб її товариші поводилися толерантно. Коли міліціонер вийшов на вулицю, її знайомі пішли за ним і почалася бійка.

За інформацією правоохоронців, в даний час вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Як повідомляв ForUm, 19 листопада у Львові смертельно побили 26-річного міліціонера. Пізніше стало відомо, що міліція Львова затримала трьох осіб за підозрою у вбивстві міліціонера.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195