В Одеській області правоохоронці затримали 14-річну дівчинку, підозрювану у вбивстві чоловіка, скоєному з метою самооборони.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Як сказано в повідомленні, у Білгород-Дністровському працівники міліції затримали 14-річну дівчинку, яка під час конфлікту з 43-річним сусідом завдала йому тяжких тілесних ушкоджень, несумісних з життям.

Судово-медичний експерт попередньо встановив, що смерть 43-річного жителя села Стара Царичанка настала внаслідок ножових поранень.

«Встановлено, що до господаря будинку, в якому сталася трагедія, ввечері прийшла заночувати неповнолітня сусідка, батьки якої зловживають спиртними напоями та постійно сваряться. Саме 14-річна дівчинка зізналася у скоєному злочині і розповіла, що під дією алкоголю господар почав до неї чіплятися, що її образило. Вхопивши кочергу, вона кілька разів ударила його по голові. Чоловік упав, тоді неповнолітня взяла ніж і завдала ним кілька ударів», - сказано в повідомленні.

Наприкінці минулого тижня підозрювана була затримана в порядку ст. 208 КПК України, їй призначено низку експертиз. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

331