Прокуратура Одеської області проводить службову перевірку за фактом хуліганства свого співробітника у Рівному. Про це повідомляє прес-служба наглядового відомства.

«Щодо публікацій про події у м. Рівному за участю двох прокурорів Одеської області повідомляємо, що інформація, поширена низкою Інтернет-видань, не повною мірою відповідає дійсності, оскільки один із чоловіків не є працівником прокуратури. Щодо іншого громадянина - співробітника відомства - наразі проводиться службова перевірка», - наголошується в повідомленні.

За фактом подій правоохоронні органи Рівного зареєстрували відомості в Єдиному журналі обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення й інші події за фактом дрібного хуліганства.

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на прокуратуру Рівненської області, в п'ятницю, 19 грудня, близько 14:00 в міліцію надійшло повідомлення про те, що двоє нетверезих чоловіків бешкетують у готелі. Вони славили Путіна, лаялися, згадуючи «бандерівців», качалися по підлозі.

Прокуратура підтвердила, що один із хуліганів - співробітник прокуратури Одеської області, який зараз перебуває у відпустці з догляду за дитиною.

Хулігани наступного дня виїхали з готелю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом