У Мукачевому Закарпатської області через конфлікт між двома учнями майор Збройних сил України побив сина кандидата в народні депутати, а кандидат у свою чергу розбив майору голову.

Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області.

Як сказано в повідомленні, 14 жовтня до чергової частини Мукачівського МВ УМВС по телефону «102» надійшло повідомлення від лікарів військового госпіталю про госпіталізацію майора, заступника командира військової частини в Мукачеві.

«Чоловіка зі струсом мозку, закритою черепно-мозковою травмою, забитою раною голови помістили в хірургічне відділення госпіталю», - сказано в повідомленні. На місці події мукачівські правоохоронці з'ясували, що того дня між учнями одного з навчальних закладів Мукачевого стався інцидент, у який втрутився майор. Чоловік, захищаючи свою доньку, зі слів свідків, побив четвертокласника. У результаті лікарі обласної дитячої лікарні в Мукачеві діагностували у дитини струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Після цього батько неповнолітнього, зареєстрований як кандидат у народні депутати на виборах 26 жовтня 2014 року, завдав військовому тілесні ушкодження.

Зараз правоохоронці міськвідділу з'ясовують причини конфлікту. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом нанесення тілесних ушкоджень.

Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

92