Виборча кампанія з виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 26 листопада 2014 року, проходить з використанням старих методів. Таку думку, як передає кореспондент Forum'у, під час прес-конференції висловив керівник Центру «Третій сектор» Андрій Золотарьов.

За його словами, з приходом нової влади, політична система, методи досягнення мети та характер дій українських чиновників, залишилися колишніми.

«Партія влади, Блок Петра Порошенка - це, власне, Партія регіонів змінила вивіску. Туди додали трішки нових людей, розбавили, відмарафетили, але суть від цього не змінилася. Це партія «до корита», типова українська партія влади. З усіма наслідками цього», - сказав він.

За його словами, у зв'язку з тим, що в українській політиці нічого не змінилося парламентська кампанія проходить по-старому. «Говорять про європейський вибір, життя по-новому, а діють з допомогою гречки», - зазначив експерт.

У свою чергу директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала додав, що результат парламентської кампанії буде несподіваним для суспільства. «Я думаю, що це кампанія, деякою мірою, гібридна. Підозрюю, що й результат у нас в підсумку буде гібридним. Тобто це не буде той результат, який очікує суспільство», - резюмував він.

Як раніше повідомляв ForUm, 25 серпня Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради сьомого скликання, призначивши позачергові парламентські вибори на 26 жовтня 2014 року.

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом