Народний депутат Ігор Скосар під час інтерв'ю телеканалу ZIK зізнався, що в 2012 році заплатив шість мільйонів доларів за прохідне місце у списку об'єднаної опозиції «Батьківщина» на парламентських виборах.

«Немає ніяких таємниць. За місце у списку «Батьківщини» я заплатив гроші - шість мільйонів доларів. Платив безпосередньо Миколі Мартиненку, який отримав «добро» від Яценюка і Турчинова: ті були присутні на переговорах при узгодженні суми. Гроші в кілька траншів відвозив до штабу «Фронту змін», - заявив Скосар.

За словами Скосара, в нинішній склад парламенту через список об'єднаної опозиції «Батьківщина» таким самим чином, купивши місце, потрапили понад 15 депутатів.

Він додав, що кожен платив по-різному, і іноді суми перевищували шість мільйонів доларів. Тому, за приблизними підрахунками, на торгівлі місцями партія заробила мінімум $90 млн.

«Гроші платили великі, тому що нам гарантували, що Верховну Раду не розпустять, адже немає на те законних підстав і п'ять років депутатства - гарантовані», - додав нардеп.

Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк поки не прокоментували заяви депутата.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом