У центральному матчі восьмого туру української футбольної Прем'єр-ліги київське «Динамо» виграло у донецького «Шахтаря» з рахунком 1:0.

Доля матчу була вирішена в середині другого тайму. Гра у Києві, як і зазвичай у протистоянні цих команд, пройшла у запеклій безкомпромісній силовій боротьбі, де команди не гребували застосовувати відверто грубі прийоми. В результаті, команди на двох отримали 7 жовтих карток та 1 червону.

У першому таймі перевагою володів «Шахтар», який регулярно масованими атаками загрожував воротам киян. Господарі поля відбили штурм своїх воріт, а після перерви вже самі нерідко загрожували воротам суперника, повідомляє «УНІАН».

Доля матчу вирішилася на 71-й хвилині, коли після навісу Андрія Ярмоленка з лівого флангу Домагой Віда завдав удару головою – воротар гірників Антон Каніболоцький відбив м'яч руками вгору, але той опустився на лінію і заскочив у ворота перед Адріано, який міг врятувати ситуацію, але не зорієнтувався і не вибив м'яч – 1:0.

Нагадаємо, раніше дніпропетровський «Дніпро» обіграв маріупольський «Іллічівець» - 1:0, а харківський «Металіст» обіграв запорізький «Металург» - 2:1.

Таким чином, після 8-ми турів у турнірній таблиці як і раніше лідирує «Дніпро» - 22 очки, у «Динамо» - 20, а у «Шахтаря» - 18.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом