Прокуратура починає переслідувати кандидатів від Радикальної партії, написав лідер політсили Олег Ляшко у своєму Фейсбуці.

«Сьогодні з 8.00 група осіб у цивільному і в міліцейській формі на чолі з прокурором міста Ірпеня Київської області Мирославом Пацканом виламує двері в будинку кандидата в народні депутати України від Радикальної партії по 95-му округу Ярослава Місяця. Пацкан особисто допитує сусідів пана Місяця і загрожує йому арештом», - написав Ляшко.

Нагадаємо, вчора громада Ірпеня на чолі з активістами Радикальної партії пікетувала і вимагала зустрічі з прокурором міста Пацканом, якого люди звинувачують у корупції. Організатором цієї акції є кандидат-радикал Місяць. Після того, як журналісти і активісти вийшли з будівлі прокуратури, на них було скоєно напад із застосуванням вогнепальної зброї невідомими «тітушками». Серед активістів Радикальної партії є постраждалі. Зокрема, один з активістів госпіталізований з подвійним відкритим переломом щелепи.

«Радикальна партія вважає вчорашній напад на журналістів та активістів і сьогоднішню спробу проникнення у будинок кандидата в народні депутати від РПЛ Ярослава Місяця ланками одного ланцюга, пов'язаними з прокурором Ірпеня Мирославом Пацканом. Вимагаємо від Генерального прокурора Віталія Яреми негайно усунути прокурора Пацкана з займаної посади за переслідування політичних опонентів», - йдеться в партійній заяві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121