Народні депутати Олег Ляшко і Нестор Шуфрич не зацікавлені у правових наслідках конфлікту, що стався між ними. Про це в коментарі ForUm'у сказав народний депутат України (фракція БПП) Олександр Черненко.

«Це була спонтанна перепалка двох парламентських скандалістів. Такі перепалки будуть продовжуватися. Але жодних серйозних наслідків, крім фізичної взаємодії, не варто чекати», - вважає нардеп.

Водночас, на думку Черненка, звинувачення Ляшка небезпідставні. «Знаючи історію взаємин цих політиків, і тих, хто за ними стоїть, можу припустити, що сказане - це правда, і такий факт мав місце», - пояснив він.

«Ніхто з них не зацікавлений у правовій оцінці, у правовому продовженні цього інциденту. Кожен як міг використовував ситуацію для піару. Такі епізоди будуть повторюватися», - вважає Черненко.

Нагадаємо, народний депутат Олег Ляшко звинуватив свого колегу по парламенту з «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича в спробі підкупу, попросив вважати його заяву повідомленням про скоєння злочину генеральному прокурору. У свою чергу Шуфрич заявив, що Ляшко сам просив від 3 млн до 5 млн доларів, в чому йому було відмовлено.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23