Компанія «Київенерго» розраховує на відновлення роботи ТЕЦ-6 до 29 вересня. Про це журналістам сказав генеральний директор компанії Олександр Фоменко.

«У мене є чітке відчуття, що найближчими днями, можливо, навіть на вихідних, ТЕЦ-6 буде з гарячим водопостачанням», - сказав Фоменко, повідомляють «Українські новини».

Так, гаряче водопостачання на початку наступного тижня може з'явитися в об'єктів соціальної інфраструктури та мешканців Оболонського, Деснянського, Подільського районів і Лісового масиву.

Як раніше повідомляв ForUm, 10 липня НАК «Нафтогаз України» за дорученням Міністерства енергетики та вугільної промисловості обмежила газопостачання ТЕЦ №5 та №6 «Київенерго» для економії палива.

4 серпня всі теплоджерела компанії «Київенерго» були відключені від газопостачання.

Станом на четвер, 25 вересня, без гарячого водопостачання залишаються 5435 споживачів, що становить 34,78% від загальної кількості споживачів.

Голова постійної комісії Київради з питань ЖКГ і паливно-енергетичного комплексу Олександр Клюс заявив, що за весь період відсутності у Києві гарячої води столиця змогла заощадити газу на чотири дні опалювального сезону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом