За минулу добу до Російської Федерації з Республіки Україна в'їхали 9 066 осіб, з Росії до України виїхали 12 226 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ростовської області.

«Значна частина жителів України, які нині приїжджають у Ростовську область, не залишаються у нас на тривалий час. Переважно вони купують у прикордонних містах і селищах регіону продукти харчування та засоби першої необхідності і знову повертаються в південно-східні райони України, де встановилося перемир'я», - прокоментував ситуацію заступник губернатора Ростовської області Вадим Артемов.

За даними департаменту з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій Ростовської області, за минулу добу на території області в інші суб'єкти Російської Федерації відправлено 160 жителів України, в тому числі 42 дитини.

ППВР «Донецьк» і «Новошахтинськ» закриті, а в ППВР «Матвєєв Курган» перебуває 169 осіб.

Всього у Ростовській області розміщено 53 039 жителів України. У 16 стаціонарних ПВР - 1415 осіб, з них - 485 дітей. У родичів і знайомих залишаються 51 455 громадян України.

Як повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко віддав наказ начальникові Генерального штабу Збройних сил України припинити вогонь на Донбасі починаючи з 18.00 5 вересня.

Нагадаємо, 5 вересня в Мінську на переговорах контактної групи між представниками України, самопроголошених ДНР та ЛНР за участю ОБСЄ підписано протокол про припинення вогню на Донбасі з 18.00 п'ятниці, 5 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом