Кримінальну справу за статтею «Вандалізм» порушено у зв'язку з інцидентом в Москві - фарбуванням шпиля висотки на Котельнічеській набережній у кольори українського Державного прапора.

Про це розповіли в прес-службі московської поліції, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Відділенням дізнання відділу МВС Росії по Таганскому району Москви порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 214 КК РФ (Вандалізм) за фактом осквернення висотної будівлі - будинку № 1/15 на Котельнічеській набережній Москви, а саме нанесення фарби на шпиль будівлі», - йдеться в повідомленні.



Він зазначив, що співробітниками столичної поліції були затримані четверо підозрюваних (дві дівчини і двоє чоловіків), які є жителями Москви.

«Цих  осіб неодноразово було притягнуто до адміністративної відповідальності за різні скоєні правопорушення. Наразі підозрюваних затримано в порядку ст. 91 КПК РФ», - зазначив представник Главку.

Як повідомляв ForUm, раніше у Москві невідомі вивісили український прапор на шпилі сталінської висотки, розташованої на Котельнічеській набережній, і пофарбували його в кольори прапора України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом