Заборона фільмів, виступів російських артистів та в'їзду талановитих творчих людей в Україну - це маячня і маніпуляції тих, хто хоче за їх рахунок утвердитися. Про це кореспонденту Forum'у повідомила популярна українська телеведуча Світлана Вольнова.

«У мене популярна точка зору. Я вважаю, що заборона фільмів, виступів російських артистів і в'їзд талановитих творчих людей - це маячня і маніпуляції тих, хто хоче за їх рахунок утвердитися. Ми намагаємося розірвати ту пуповину, що з'єднувала нас століттями: українців і росіян», - сказала вона.

На думку зірки, подібна політика тільки послабить Україну.

«Нехай політики та олігархи ділять свої гроші і влаштовують війни. Нас, як націю, це тільки послаблює», - резюмувала вона.

Як раніше повідомляв ForUm, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що під українські санкції потраплять російські політики та діячі культури, які підтримали анексію Криму і право на введення російських військ в Україну.

Міністерство культури України склало список з 14 російських артистів, діяльність яких на території країни буде обмежена.

 

Георгій Раут, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135