У Міністерстві закордонних справ України розраховують провести засідання тристоронньої контактної групи сьогодні. Про це на брифінгу, як передає кореспондент Forum'у, повідомив т.в.о. директора Департаменту інформаційної політики МЗС України Василь Зварич.

«Зараз триває підготовка до засідання тристоронньої контактної групи в форматі відеоконференції. Ми підтверджуємо свою готовність до її проведення», - зазначив він.

Разом із цим, Зварич не уточнив, хто саме увійде до складу контактної групи. За його словами, це будуть представники України, ОБСЄ та Російської Федерації».

«Формат цієї зустрічі зараз визначається, але не виключено, що буде й відеоміст також і з представниками членів НЗФ», - уточнив Зварич.

Як раніше повідомляв ForUm, зустріч тристоронньої контактної групи в форматі відеоконференції може бути організована вже сьогодні, 15 липня.

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає, що українська влада повинна якнайшвидше розпочати переговори з членами незаконних збройних формувань, що діють на сході України.


 

Яніна Ткачук, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом