Президент України Петро Порошенко налаштований на подальшу результативну співпрацю з Верховною Радою України. Про це він повідомив під час зустрічі з лідерами парламентських фракцій у п'ятницю, 4 липня, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

«Я налаштований на конструктивну та ефективну співпрацю для відновлення довіри до парламенту», - сказав він на початку зустрічі.

Порошенко подякував народним депутатам за підтримку пропозицій, у тому числі й кадрових, внесених ним до Верховної Ради.

Глава держави поінформував парламентаріїв про телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом, під час якої йшлося про врегулювання ситуації на Донбасі. Європейські лідери наголошували на необхідності продовження діалогу президентів України і Росії. У цьому контексті він зазначив, що продовження переговорів можливо лише за умови обов'язкового дотримання положень мирного плану всіма сторонами. «Ніякого одностороннього припинення вогню більше не буде», - підкреслив Президент.

На зустрічі з Президентом були присутні голова Верховної Ради Олександр Турчинов, голова фракції ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв, голова фракції партії «УДАР» Віталій Ковальчук, голова фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова групи «Економічний розвиток» Анатолій Кінах, голова групи «Суверенна європейська Україна» Ігор Єремєєв, народні депутати Микола Мартиненко, Руслан Князевич, Ярослав Москаленко, Андрій Іванчук, Віталій Хомутиннік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом