Військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, спрощено механізм отримання земельних ділянок.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Згідно з повідомленням, Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу голови Держземагентства України Сергія Рудика щодо надання земельних ділянок військовим і доручив силовим відомствам підготувати й надати відповідні списки.

«Ми дбаємо про те, щоб усі без винятку військовослужбовці, які беруть участь в АТО, отримали у власність земельні ділянки. Ми подбаємо, щоб нікого не забули», - заявив Рудик під час міжвідомчої наради.

Зокрема, згідно з повідомленням, Держземагентство уже відпрацювало алгоритм дій, розробив покрокові схеми, щоб військовослужбовець міг без зусиль оформити належні документи для отримання земельної ділянки.

«Військовослужбовцям необхідно із заявою звернутися безпосередньо в Головне управління Держземагентства у відповідній області за місцем проживання. При собі заявнику потрібно мати документи, які засвідчують участь в антитерористичній операції (посвідчення, наказ, довідка тощо)», - уточнили в прес-службі відомства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

551