Потрібно розібратися, яка мета рекомендації Дніпропетровської ОДА всім комунальним підприємствам області перевести свої рахунки на обслуговування у Приватбанк. Таку думку в коментарі Forum'у висловив екс-губернатор Донецької області, колишній міністр ЖКГ, нардеп Анатолій Близнюк.

«Тут потрібно розібратися, яка мета рекомендації. Якщо хтось каже, що потрібно перевести рахунки, і нехай люди їздять в Дніпропетровськ або Павлоград платити, то це дурість. Якщо ж, заплановано зробити кроки, які допоможуть людям, - це можливо», - сказав він.

Крім того, коментуючи заяву заступника глави ДонОДА Святослава Олійника про те, що переведення коштів дозволить зробити ці гроші «прозорими», колишній губернатор сказав, що поки ця ініціатива незрозуміла. «Це якби я вам зараз сказав: свою зарплату ви використовуєте неправильно і нараховують вам її неправильно, нехай мені всі перераховують, а потім я з вами буду розраховуватися, оскільки зроблю прозоріше», - порівняв він.

«Якщо Коломойський і його заступник виступлять з ініціативою допомагати людям і в Краматорську, і в Слов'янці - це тільки вітається. Адже 72% пансіонерів отримують пенсію на картки. Їм з 20 травня пенсія не виплачується. Майже 62 тисячі пенсіонерів тільки міста Краматорська не отримали гроші і не мають засобів до існування. За все, що пропонується для практичної допомоги людей, - я «за» двома руками. Але я категоричний противник всього, що робиться для своїх інтересів», - пояснив він.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307