У Лубнах Полтавської області міліціонер став винуватцем ДТП, внаслідок якого травмувалися п'ятеро осіб.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю УМВС України у Полтавській області, вчора, 15 січня, близько 15:00 на вулиці Радянській 23-річний водій, сержант міліції, який працює на посаді помічника дільничного інспектора, керуючи службовим автомобілем Лубенського міськвідділу міліції «Шкода-Октавія», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21214» (Нива), яким керував 25-річний водій, житель Оржицького району.

Внаслідок ДТП водій «Шкоди» і два співробітники міліції, одному із яких 42, а іншому 40 років, які перебували у службовому автомобілі, а також водій і 44-річний пасажир «Ниви» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і звернулися за допомогою у Лубенську центральну районну лікарню, передає «УНІАН».

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція цієї частини статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років. У даний час слідчий вивчає обставини і причини ДТП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

362