Новорічний гармидер взяв невеликий тайм-аут і зараз саме час поміркувати над тим, яким же буде тринадцятий рік XXІ сторіччя, що вступив у законні володіння?

Ймовірно, у багатьох вже розписані плани, задані цілі і намічені шляхи їх реалізації... Але питання – чи супроводжуватиме рік Чорної Змії успіх, чи все таки додасть «отруйної» гіркуватості - одне з тих, відповідь на яке багато хто хотів би знати саме тут і зараз...

ForUm вирішив посприяти цьому. Машину часу, щоб заглянути в незвідане, звичайно, не винаходили, але встигли поспілкуватися з тими, хто, як мовиться, дивиться в майбутнє...


Довідатися про те, якою буде енергетика 2013 року, що він обіцяє бізнесу, а кому варто зайнятися справами «амурними», ми вирішили у парапсихолога, провідного дослідника впливу енергоінформаційних полів на людину, арттерапевта, магістра окультних наук, дипломованої фіналістки «Битви екстрасенсів» Юлії Мечнікової.
 

- Що принесе прийдешній рік, яка його енергетика?

- Розумієте, рік не може бути поганим чи хорошим. Комусь цей рік принесе успіх, комусь труднощі. Однозначно можу сказати, що ті люди, у яких були якісь судові розгляди, довгострокові суди або проблеми з органами юстиції, повинні бути готові до того, що ці питання будуть заморожені, вони не зможуть їх протягом року вирішити. Тому не варто навіть робити спроб.

Можу зазначити також, що у людей, які займаються бізнесом, пов'язані з продажами, з рухом грошей, цього року будуть суттєві стрибки і перепади. Досить хитка ситуація: тобто буде занепад, буде прибуток, у результаті в кінці року баланс може виявитися нульовим. Бізнес, який пов'язаний з виробництвом, очікують найбільші потрясіння.

Сфера, яка стосується надання банківських послуг, розділиться на дві категорії. Фахівці, які займуться впровадженням нових технологій, наприклад, інтернет-банкінгом або чимось іншим, отримають колосальний прибуток. Ті ж, хто працюватиме за класичною системою, зіткнуться з істотними проблемами і труднощами.

Кардинально все зміниться в розподілі ЗМІ. Деякі з них продаватимуться, у якихось з'являться нові власники. Одні представники цієї робочої структури зазнають краху, інших чекає успіх. Тому важливо визначитися, до кого ви спочатку примкнете.

Зазначу, що в цьому році можуть досягти успіху, отримати хороший шанс і додатковий фінансовий прибуток люди творчих професій. Крім того, особи, які займаються якимись авантюрними справами, пливуть за течією, різко змінюють свої рішення, також можуть за досить короткий період придбати великий капітал.

Що стосується глобальних змін, то, цілком імовірно, що Україна може опинитися в пастці міжнародної ізоляції, інтеграція в Європу буде припинена. Можливість вступу України в митний союз з Росією буде відтягнута. Можуть ускладнитися відносини України з Вашингтоном через те, що інтереси американських енергетичних компаній у сфері запуску видобутку газу і нафтогазових розробок на території Чорноморського шельфу перебуватимуть в стані невизначеності.

- А що ж робити тим, хто звик планувати свої дії більш чітко?

- Людям, які впродовж п'яти років займали стабільний стан, краще цього року не розширюватися, не розвиватися. Досить вигідними будуть капіталовкладення, інвестовані в економіку інших країн і зарубіжні проекти. Що стосується стабільності, то зараз краще зберегти капітал, перевівши всі грошові кошти в золото - це стовідсотково надійний варіант.


У нинішньому році найбільш вигідною формою бізнесу стане те, що приносить швидкий дохід. Як не дивно, це проекти, пов'язані з їжею, продовольчими продуктами, інформацією, новими технологіями, а також з напрямами мистецтва.
 

- За Вашими словами, треба вважати, що криза все таки неминуча?

- Криза буде, однозначно. Протягом року ризики збережуться не тільки в Україні, але і в інших країнах. Будуть мінятися індекси, цікавою виявиться амплітуда індексу Доу-Джонса. Це світова глобальна криза, яка торкнеться України в тому числі. Березень, липень і кінець жовтня - найбільш несприятливі фінансові періоди. Крім того, у зв'язку з кризою істотно похитнеться ринок нерухомості.


- А що відбуватиметься на «владному Олімпі» України?


- Зміни, які торкнуться України, насамперед торкнуться не тільки простого населення. Вони торкнуться змін у великих бізнес-структурах. Що стосується політики, то революції або якоїсь активної війни у ​​нас не буде, але прийняті структурами влади рішення і зміни, що відбудуться навесні, з кінця лютого до середини березня, призведуть до розбіжностей, нестабільності, невизначеності і застою. Восени на Україну чекають динамічні зміни в структурі влади: хтось втратить миттєво свою посаду і репутацію, а хтось, навпаки, зійде на Олімп, отримавши великі повноваження.
 

- Ви окреслили перспективи розвитку економічних, творчих аспектів. А що можете сказати про те, як рік Змії сприятиме розвитку сімейних відносин?

- На відміну від 2012 року, який був досить складним, рік Змії сприятливий для вирішення сімейних питань. Одинаки зустрінуть свою другу половинку. Від їхнього рішення залежатиме, побудують вони ці відносини і переведуть їх у форму шлюбу, чи це буде черговий любовний роман, але досить яскравий. Ті люди, у яких є труднощі в сімейних відносинах, повинні будуть переглянути цю сферу й оцінити, наскільки для них важливий шлюб і нинішній партнер, чи зможуть вони знайти щось краще. Якщо сімейні стосунки важливі, тоді потрібно якось трансформувати себе, подолати і відмовитися від чогось, заради збереження шлюбу. Якщо справа безперспективна, то рік Змії найбільш вдалий і результативний для розлучень, вирішення майнових питань.

- А з точки зору здоров'я, яким очікувати цей рік?


- Хочу зазначити, що з липня по грудень місяць - досить складний період для людей, у яких є проблеми з серцево-судинною системою.
 
Найбільш небезпечний період настане з квітня по вересень для людей, у яких нестійка психіка, які страждають депресіями, неврозами, і при цьому вони займають якісь керівні посади або приймають відповідальні рішення. У цей період психіка у них буде надзвичайно нестабільна, конфліктна і це може несприятливо позначитися на соціальній сфері. У цей час потрібно контролювати свої емоції, не допускати агресії, тому що для деяких представників імпульсивного темпераменту це загрожує психічними розладами. Якщо людина все таки впорається зі своїми емоціями, лютих конфліктів можна буде уникнути.
 

- Багато хто вважає, що тих, хто народився в рік Змії, цей знак охоронятиме весь рік. Це справді так?

- Представники кожного нового року завжди знаходяться під енергетичним захистом. Але для них це, як правило, переломний момент у прийнятті важливих рішень. І від того, яке рішення прийме людина, чи скористається тими додатковими можливостями, тими шансами, які будуть надані, залежатиме її подальша доля. Тобто, якщо вона отримує, наприклад, пропозицію роботи від конкурентів і відмовляється від неї, то не факт, що її кар'єра після цього розвиватиметься успішно. У той же час, якщо вона її приймає, все залежатиме від того, що це за партнери. Може бути вдале зростання, а може і навпаки.

У цілому, що стосується нинішнього року, тобто знаків Зодіаку, для яких відкриття свого бізнесу або відхід від роботи на господаря стане ефективним, - вони отримають таку можливість. Це Діви, Скорпіони, Козероги, Тільці і Раки. У представників даних знаків у цьому році будуть досить стабільні відносини в особистій сфері, тому їм випаде можливість змінювати своє робоче середовище, досягати кар'єрних успіхів. І для цих знаків найсприятливіше зайнятися роботою, кар'єрою, відкриттям нового бізнесу. Але, знову ж таки, нового бізнесу в рамках існуючих знань і можливостей. Припустимо, якщо це юрист, то він може відкрити власну юридичну контору. Але якщо це людина, яка ніколи не займалася продажами, їй не варто відкривати бізнес, пов'язаний з торгівлею.


Що стосується інших знаків, то їм варто звернути увагу на особисті відносини і переглянути цю сферу. Якщо є постійні конфлікти і від цього виникає неприємний емоційний стан, то таких відносин краще позбавитися. Це найсприятливіший період для розлучення. Якщо у людей є любовні трикутники, то саме час вирішити ситуацію і визначитися, з яким партнером ця людина залишиться. І тоді це будуть стабільні стосунки.
 

- У цифровій структурі нинішнього року є число 13, яке часто називають чортовою дюжиною. Чи може воно привнести якусь частку негативу?

- Можу сказати точно, що людей, які вірять у невдачу цього числа, невдачі і відвідають, тому що існує енергоінформаційний простір. Немає хороших і поганих цифр. У кожної людини по-своєму: у когось тринадцятого відбуваються якісь неприємності, і це вже є психоемоційним блоком, а у когось, навпаки, цього дня відбуваються приємні події. Я от, наприклад, дуже люблю це число. Я народилася у п'ятницю 13-го і в цей день зі мною відбуваються лише приємні події. І навіть якщо трапляються якісь труднощі, то завжди є можливість вийти сухою з води. А що стосується 2013 року, то він матиме тонку енергетику.


- А чи очікуються якісь природні катаклізми?

- Це досить критичний рік у плані стихійних лих, природних катаклізмів, які виводять з ладу побут людей. Імовірність природних катаклізмів у червні і липні місяці достатньо висока. Але ж в Україні в деяких областях жителі щорічно стикаються з повенями, відсутністю електроенергії та іншими складнощами, в рік Змії все відбуватиметься в аналогічному ритмі.


- Що це конкретно може бути?


Я не стану наводити приклади. Тому що слово - це інформація, це цінність. І насправді, коли велика кількість людей вірять в якусь інформацію, вона притягується і відбувається. Ось як створюються новини? Спочатку робиться новина, потім люди вірять в це, потім подія відбувається, і журналісти це знімають. Це правда. Це програмування свідомості. Ті, кому судилося стати жертвою лих, навряд чи зможуть змінити хід подій, тому, на мій погляд, не варто наганяти паніку.
 

- Ми пережили 21 грудня 2012. Деякі чекали цю дату із завмиранням серця. Тепер обіцяють якусь нову еру. Як Ви думаєте, вона настане?

- Звичайно. Нова ера буде суттєвою і глобальною. У деяких людей почнуть проявлятися феноменальні здібності, що сприятиме динамічному технічному прогресу. Можу сказати точно, що нарешті масово будуть впроваджуватися Андроїди - помічники людей. Це технології і робототехніка, яка зможе виконувати багато функцій замість людини. До чого це призведе згодом, сказати складно. Це залежить від внутрішніх переконань людей, які цим займаються. Але насправді такий стрибок відбудеться досить швидко. Настає час активізації механізму природного відбору, тому виживуть лише найсильніші.

Вірити чи ні зіркам і картам, кожен визначає сам. Головне - дивитися на життя позитивно і пам'ятати, що будь-які ситуації в житті можна вирішити. Адже не дарма кажуть: «Як ви шхуну назвете, так вона і попливе».

ForUm бажає, щоб у нинішньому році Ви «причалювали» тільки до мирних і щасливих «гавань».

Тетяна Мацур, фото Віктора Ковальчука,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1471