Учора, 19 грудня, на шахті «Ударник» державного підприємства «Сніжнеантрацит» загинув електрослюсар 1964 року народження, повідомляє профспілка працівників вугільної промисловості України у Донецькій області.

У першу зміну о 09:10, під час виконання робіт з монтажу гідравлічної системи КМ-88Е (магістрального трубопроводу) в лаві №24 горизонту №17 (612 метрів), у районі 83 секції сталося раптове обвалення порід покрівлі, під яке потрапив електрослюсар. На підприємство оперативно викликали бійців гірничорятувальної служби України.

«Не чекаючи рятувальників, товариші взялися вивільняти шахтаря з-під породи, близько 10:00 вони попрямували з ним на поверхню. Але, на жаль, врятувати людину не вдалося. На сполученні лави з бортовим хідником вони зустріли бійців ВГРЧ і бригаду реанімаційно-протишокової групи, лікар РПГ констатував смерть гірника», - йдеться у повідомленні.

На підприємстві створена комісія спеціального розслідування, яка спільно з органами профспілки з'ясовує точні обставини і причини трагедії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233