Учора у Львівській області у пункті пропуску «Краковець» виявили контрабандні сигарети.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, вантажний автомобіль «Рено» з напівпричепом під керуванням українця, який їхав за маршрутом Трускавець-Перемишль, прикордонники Мостиського загону вивели для додаткової перевірки.

«Серед паливних брикетів з тирси, які були у причепі, правоохоронці знайшли 20 ящиків сигарет марки «Jin Ling» молдовського виробництва. Крім того, куриво, очевидно, щоб запах не відчули службові собаки, було посипане меленим перцем», - йдеться у повідомленні. Більше 10 тисяч пачок сигарет на суму 80 тисяч гривень вилучили та передали митникам.

Також більше семи сотень пачок сигарет виявили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська-авто» спільно з митниками. Їх перевозив громадянин України, який до того ж мав підроблене свідоцтво на реєстрацію автомобіля «Мерседес», яким він їхав. Матеріали щодо затримання передали працівникам МВС.

Нагадаємо, 28 березня прикордонний наряд відділу «Лужанка» Мукачівського загону за 100 м від держкордону виявив 40 ящиків сигарет.

25 березня прикордонний наряд відділу «Фальків» Чернівецького загону на відстані 150 метрів від державного кордону затримав трьох контрабандистів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

348