У Львові повії обікрали громадянина Італії.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк.

Він зазначив, що прикрий випадок стався 6 червня. При цьому Рудяк повідомив, що на сьогоднішній день в місті ніяких інших інцидентів за участю іноземних уболівальників і туристів не зафіксовано.

«Сталася проблемна ситуація з італійцем, який спілкувався з нашими українськими дівчатами. Він запросив дівчат до себе в готель, і поки в номері він розбирався - дівчата забрали у нього гроші. Іноземець звернувся із заявою в міліцію. Наразі проводимо розслідування і з'ясовуємо всі обставини інциденту», - сказав Рудяк, повідомляє «УНІАН».

Він не уточнив, яку суму вкрали у іноземця.

Як стало відомо агентству з поінформованих джерел у правоохоронних органах, дівчата, з якими спілкувався громадянин Італії, були повіями і пішли до нього в номер для надання сексуальних послуг. До того ж повії виявилися неповнолітніми, тому можна припустити, що іноземцю доведеться відповідати за розбещення неповнолітніх.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

672