Екс-губернатор Одеської області, колишній віце-мер Одеси Микола Сердюк, керуючи мотоциклом «Хонда Валькірія» (коштує близько $30 тис.), збив пішохода, пише «Сегодня» з посиланням на джерела у міськДАІ. Офіційно у ДАІ підтверджують факт ДТП, не називаючи імен учасників. Аварія сталася минулої неділі біля будинку №46/1 на вулиці Вільямса.

48-річний пішохід, стверджують у прес-службі міськДАІ, переходив проїжджу частину у недозволеному місці. З забоями та струсом мозку він доставлений у Єврейську лікарню. Потерпів і Микола Сердюк. У нього теж струс мозку і, можливо, перелом плечової кістки. Високопоставлений мотоцикліст перебуває зараз у приватній клініці «Інто-Сана», на телефонні дзвінки не відповідає.

 
 
Разом з даішниками на місці аварії працювали учасники благодійного проекту «Служба екстреної мото-допомоги» (СЕМД). На одеському інтернет-форумі координатор проекту поділився їхніми висновками. «Пішохід вийшов із автомашини, припаркованої біля бордюру, - зазначає координатор. - Він зачинив двері і пішов через дорогу, не подивившись по боках. У цей момент по дорозі рухався мотоцикл. Водій останнього, судячи із гальмівного сліду, практично бездоганно застосував екстрене гальмування, потім поклав мотоцикл на бік. Проте маневр не привернув уваги пішохода, і байк, який ковзався по асфальту, врізався у нього».

Зазначимо, що у Сердюка 15-річний досвід водіння мотоцикла. Вже будучи заступником Гурвіца, він кілька разів приїжджав на роботу верхи на залізному коні. За чутками, чиновник є постійним учасником байкерських зльотів і «покатушок», зазначає видання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

488