Сьогодні вранці у Києві четверо невідомих осіб скоїли розбійний напад на автомобіль інкасаторів, що належить одному із комерційних банків, заволодівши коштами у сумі майже 2 млн. грн.

Як повідомляє «УНІАН» з посиланням на столичний главк міліції, інформація про скоєння злочину надійшла по лінії «102» о 08:53. На місце події виїхало керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні та експертні групи.

У даний час встановлено, що на вулиці Сабурова, 2-А, в Деснянському районі Києва, напроти супермаркету «Метро», невідомий автомобіль здійснив лобове зіткнення з легковим автомобілем інкасаторів, заблокувавши тим самим його рух. Після цього до транспортного засобу банківської установи підбігли четверо чоловіків у масках і, погрожуючи предметом, схожим на зброю, розбили бічне скло інкасаторської машини і змусили банківських працівників вийти із неї, після чого забрали гроші і зникли з місця злочину в іншій іномарці.

Як зазначили у главку, внаслідок розбійного нападу ніхто не потерпів.

Деснянським районним управління міліції порушено кримінальну справу за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, вживаються заходи щодо встановлення та затримання нападників, прикмети яких і прикмети автомобіля, на якому вони зникли, передані всім міліцейським підрозділам не тільки Києва, але і в інші регіони.

Міліція у черговий раз закликає керівників банківських установ дотримуватися чинних нормативних актів, зокрема, щодо оснащення інкасаторських автомобілів і підготовки їхніх екіпажів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1205