Спікер парламенту Володимир Литвин просить Регламентний комітет розібратися, чому сьогодні на засіданні погоджувальної ради відсутні 10 керівників комітетів. Про це, як передає кореспондент http://for-ua.com/ForUm’у, він заявив, виступаючи на погоджувальній раді ВРУ.

«Якщо у них (відсутніх на засіданні голів комітетів- ред.) немає поважних причин, таких як хвороба або відрядження у зв'язку з участю в офіційних делегаціях, то давайте ухвалимо рішення про те, щоб не оплачувати їм робочий день», - запропонував спікер.

Він нагадав, що на погоджувальну раду приходять заступники голів комітетів тільки у двох випадках: хвороби керівництва або коли воно в офіційному відрядженні. «Давайте будемо цього дотримуватися», - підкреслив Литвин.

Як повідомляв ForUm, 3 жовтня спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що із зарплати народного депутата фракції Партії регіонів Дмитра Шенцева вирахують більше 6 тис. грн за зламаний мікрофон голови Верховної Ради України.

«… Я підписав розпорядження, відповідно до якого із зарплати одного із депутатів буде вирахувано більше 6 тис. грн за поламаний мікрофон», - сказав він.

Литвин запевнив, що має намір чинити так само і надалі. «Буду вираховувати», - сказав він.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

354