На засіданні погоджувальної ради відбулося декілька перестрілок між лідерами фракцій і керівництвом парламенту. Про це повідомляє кореспондент ForUm’у.

Зокрема, віце-спікер ВР Микола Томенко дорікнув регіоналам у тому, що вони зламали мікрофон спікерові і запропонував депутатам перестати займатися «політичним садомазохізмом».

У свою чергу, заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов звернув увагу, що його однопартійці «щитові не ламали і на люстрах не каталися».

Крім того, трохи посварилися і лідер ПР Віктор Янукович із заступником голови фракції БЮТ Андрієм Кожем’якіним.

Йшлося про те, що спікер парламенту в сесійному залі позавчора вже ставив на голосування питання про відміну голосування руками за соціальні законопроекти.

Кожем’якін, говорячи про цю ситуацію, заявив, що депутати з ПР були спіймані на тому, що не проголосували за постанову щодо зміни способу голосування.

На що лідер ПР відреагував таким чином: «Якщо ми один одного ловитиме на цьому, то давайте вважатимемо, що 1:0 на вашу користь. Але ми ніколи не переслідували мету ловити когось. Ми переслідуємо лише одну мету: як нам правильно організувати роботу і досягти нормальних результатів».

Як раніше повідомляв ForUm, Партія регіонів продовжує блокувати трибуну ВР.

У вівторок народні депутати вирішили, що голосуватимуть за проекти законів, які стосуються соцстандартів, не за допомогою системи «Рада», а підняттям рук і вголос підтверджуючи свою позицію щодо законопроекту.

ПР заблокувала трибуну, наполягаючи на голосуванні картками по соціальних законопроектах.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

681