Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що парламент повинен змінити спосіб голосування за всі законопроекти, якщо він змінив спосіб голосування за законопроекти щодо підвищення соцстандартів. Про це Янукович заявив сьогодні під час погоджувальної ради.

За його словами, парламент, змінивши спосіб голосування за законопроекти щодо соцстандартів, зробив усе, щоб ці закони взагалі не були прийняті.

«Якщо ви вважаєте, що цей закон потрібно голосувати руками, то давайте голосувати все руками. Давайте відключимо систему «Рада» і голосуватимемо всі рішення руками, і не відокремлюватимемо один закон», - сказав він. Янукович зазначив, що фракція ПР не відступиться від першочерговості розгляду законопроектів про підвищення соцстандартів.

У той же час, зазначив він, якщо працює система «Рада», то всі голосування повинні проходити виключно картками.

Як повідомляв ForUm, у вівторок народні депутати вирішили, що голосуватимуть за проекти законів, які стосуються соцстандартів, не за допомогою системи «Рада», а підняттям рук і вголос підтверджуючи свою позицію щодо законопроекту. За таке рішення проголосували 240 з 442 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

756